Завирите у луксузни дом Николе Јокића (ФОТО)

ГС
Завирите у луксузни дом Николе Јокића (ФОТО)

Никола Јокић саградио је своју оазу мира у Сомбору, али и Сједињеним Америчким Државама гдје посејдује луксузну вилу вриједну 4,5 милиона долара.

Никола Јокић је и на Олипијским играма показао због чега важи за једног од најбољих кошаркаша своје генерације, али и оправдао титулу најплаћенијег играча у НБА лиги.

Прослављени српски кошаркаш  је родом из Сомбора, гдје и живи са трудном супругом Наталијом и ћеркицом Огњеном када је у Србији. Мјештани говоре да је тамо одлучио да изгради велику кућу, док је у Америци купио вилу вриједну 4,5 милиона долара.

У питању је село Чери Хилс Вилиџ у Колораду које према попису из 2020. године има само 6.442 становника, што ће рећи да је у питању мјесто које је осам пута мање од Сомбора. Ипак, Јокић га је изабрао јер је у питању мирно мјесто у коме има велико имање, а опет је веома близу Денвера - на само 16 километара.

Према информацијама које су објављене на ТикТоку, Јокићева вила има чак 1.112 квадрата и добро је заштићена од свих "погледа". 

". Ушушкана између шума, посједује чак 29 соба, од чега неколико спаваћих. Уз све то, Јокић има и кућни биоскоп са удобним сједиштима, а кућа посједује и базен, велику теретану, као и двориште у коме има кухињу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана