Завирите у дом Ђоковића: Jавности отворена врата луксузне виле у Шпанији (ВИДЕО)

Блиц
Завирите у дом Ђоковића: Jавности отворена врата луксузне виле у Шпанији (ВИДЕО)

Српски тенисери, чини се, веома воле Шпанију. Након Ане Ивановић, која скоро деценију посједује некретнину на Мајорци, Новак и Јелена Ђоковић 2020. године такође су пожељели да себи приуште једну луксузну вилу на Пиринејском полуострву, па су тако постали власници велелепног здања у Марбељи, које их је коштало 10 милиона долара. Све су реновирали прије двије године и сад сваки кутак оставља без даха.

Најбољи српски и свјетски тенисер Новак Ђоковић власник је већег броја некретнина у више земаља свијета - укључући, поред Шпаније, Монако, Србију, али и САД, гдје посједује једну у Њујорку. Недавно је у први план 'избила' горепоменута вила са базеном у Марбељи и то након што је шпански магазин "The Luxominist" екслузивно снимио и објавио сваки педаљ ентеријера и екстеријера луксузне резиденције нашег тениског аса.

У вили, која се простире на око хиљаду квадратних метара, доминирају свијетле боје, а и сама фасада је бијела. Кухиња је, такође, потпуно бијела, а свијетле тонове савршено 'разбијају' јарко црвене столице око кухињског стола.

Доминирају свијетле боје на зидовима

Пространа дневна соба је у свијетло беж нијанси, а, као и у кухињи, Новак и Јелена су 'монотоност' избјегли намјештајем у лила варијанти.

Оно што посебно привлачи пажњу и 'одудара' од пастелних нијанси, које су доминантне на зидовима луксузног здања у власништву нашег тенисера и његове супруге, јесте једна од спаваћих соба, која је окречена у јарко жутој нијанси.

Грандиозна кућа, наравно, посједује и теретану, билијарски сто - за разбрибригу, игру и опуштање, као и велики базен у дворишту, одакле поглед сеже на море.

Вила уређена по фенг шуи правилима

Примјећујемо и да су се Новак и Јелена Ђоковић приликом реновирања одлучили за много великих прозора у свим просторијама у жељи да им у дому увијек буде што више природне свјетлости.

Како су комшије својевремено тврдиле, славни тенисер и његова супруга кућу уређују по фенг шуи правилима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана