Затни глобус: Најбоље и најгоре обучене славне даме

Глас Српске
Затни глобус: Најбоље и најгоре обучене славне даме

Свечана додјела Златног глобуса одржала се по 71. пут синоћ у Лос Анђелесу.

Како се ова додјела награда сматра једном од најпрестижнијих, многе познате даме дале су све од себе како би изгледале врхунски на црвеном тепиху. Ипак, некима то баш и није пошло за руком. Погледајте нашу листу најбоље и најгоре обучених звијезда на црвеном тепиху.

Маргот Роби и Дру Баримор

Звезда филма "The Wolf of Wall Street" Маргот Робие мамила је уздахе у тоалети Гучи дубоког деколтеа, опточеној дијамантима. С друге стране трудна Дру Баримор потпуно је омашила комбинацију и појавила се у "тоалети" која нема ни дашак гламура.

Ема Вотсон и Обри Плаза

Млада глумица воли да ризикује када је у питању црвени тепих, а овај пут је одушевила присутне те на прави начин одијенула хаљину и панталоне у истој комбинацији. Обри Плаза пак, није побрала ниједну позитивну критику за своју "љубичанствену" и "теткасту" комбинацију.

Зои Дешанел и Амбер Херд

Звезда серије "New Gorl" у свом стилу изнијела је предивну беж Оскар де ла Рента тоалету, док је лујепа Амбер Херд потпуно омашила са тегет Версаће креацијом (не могу сви да буду Анђелина).

Наоми Вотс и Џулија Робертс

Наоми је изгледала као богиња у златној Том Форд тоалети. Све на њој је "вриштало" лускуз и стил! Ипак, њена колегиница Џулија Робертс није се прославила Долче и Габана креацијом коју је изабрала. Хаљина и кошуља, стварно?

Кејт Бекинсејл и Кајли Куоко

Прелијепа Кејт је признала да је замало избиегла да јој не пукне хаљина насред црвеног тепиха. Ипак, она је металик хаљину с потписом Ј. Менделе успјела да одијене на прави начин и побере само позитивне критике. С друге стране, звијезда серије "Штребери" Кајли Куоко понела је свима помало нејасну хаљину.

Тејлор Свифт и Сандра Булок

Тејлор Свифт све полази за руком па тако и мода. Двадесетчетворогодишња пјевачица појавила се у софистицираној тоталети марке Каролина Херера, а Сандра Булок потпуно је оманула у Прабал Гурунг „тоалети" која изгледа прилично јефтино.

Софија Вергара и Џенифер Лоренс

Будимо искрени... Шта год да Софија Вергара обуче стоји јој, али глумица паметно бира своје комбинације па је изабрала управо ону која наглашава њене облине. Млада Џенифер Лоренс пак, у посљедње вријеме прави све више модних грешака па се тако појавила у бијелој "венчаници" која се стопила с њеним теном. И, шта је ово црно око њених кукова?

Џилијан Андерсон и Зое Салдана

Џилијан је увијек у класично елегантном фазону, па тако нема ризика да ће омашити комбинацију. Ипак, Зое Салдана је обукла хаљину која досеже неки сасвим нови ниво неукуса.

Звезда серије "Модерна породица" Софија Вергара блистала је синоћ у двије комбинације. Иако прва истиче њене прекрасне облине, друга одише истинским холивудским гламуром, због чега је редакција Супер жене једногласно проглашава најбоље обученом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана