Зашто супругу Ненада Јездића никада не виђамо у јавности

ГС
Зашто супругу Ненада Јездића никада не виђамо у јавности

Глумац Ненад Јездић не крије да води складан и миран приватни живот, а своју породицу никада није експонирао јавности.

Глумац Ненад Јездић дуго је присутан и активан на домаћој јавној сцени, а током његове дугогодишње каријере публика је имала прилике да га гледа и заволи у бројним разноликим улогама.

Ипак, о приватном животу једног од најцјењенијих глумаца своје генерације, мало тога се зна, како због чињенице да ријетко даје интервјуе и при том брижљиво бира ријечи, тако и због тога што нема профил ни на једној друштвеној мрежи које, како је једном рекао, сматра “лажним свијетом”.

Иако заједничке фотографије никада нису доспјеле у јавност, глумац је већ четврт вијека у складном браку са супругом Саром, са којом је добио три кћерке и сина.

Вјенчали су се 1996. године у манастиру Високи Дечани на Косову и Метохији, у присуству чланова породице и пријатеља, међу којима су биле бројне Ненадове колеге. О браку је говорио само једном:

– Када сам рекао ‘да’, да ли у цркви, пред свједоцима, у општини, сјећам се своје прве помисли: ‘Сад дај све од себе да ово твоје ‘да’ никада не буде укаљано – открио је једном приликом Ненад Јездић, који важи за вјерног мужа и узорног породичног човјека.

Иако данас живи прилично лагодно, почетак брачног живота није дјеловао обећавајуће.

– Када смо супруга и ја прво дијете стварали, кад смо се вјенчали и почињали породични живот, ми смо имали један тањир и једну виљушку. Она виљушку, а ја тањир. Или обрнуто, свеједно. Поента је да смо вјеровали у будућност. Треба вјеровати. Љубав не можеш да осјетиш ако не вјерујеш. А битно је да то осјетиш, јер сва задовољства долазе из испуњености човјека љубављу за свог ближњег и из оне љубави коју добија од свог ближњег – испричао је једном приликом Ненад за “Хелло”.

Глумац је једном приликом објаснио да Сара ни по коју цијену не жели да се експонира, те да се због тога са њим никада не појављује на догађајима у престоници.

― Она не воли да је спомињем ни по статусу који ужива у нашој брачној заједници, а камоли име да јој изговорим. Она је у овој причи ја, а ја сам она. То је суштина брачног живота ― испричао је глумац, пише Хелло

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана