Зашто супруга Бранимира Несторовића не жели да се слика поред њега?

ГС
Зашто супруга Бранимира Несторовића не жели да се слика поред њега?

Доктор Бранимир Несторовић никад није крио да је у животу искусио тугу колико и срећу. Мада се о његовом животу мало зна, до сада нам је познато да је веома везан за свој Обреновац, те да је скоро три деценије у браку са истом женом са којом има кћерку и сина.

"Моја жена каже да више неће нигде да иде са мном. Кад кренемо, то буде пуно људи, заустављамо се, ту су селфији... Па то злоупотребљавају, стављају као рекламе," рекао је он једном приликом.

Док о жени не прича, др Несторовић се једном приликом похвалио да његова кћерка Мина на Филозофском факултету у Београду студира и историју умјетности и психологију. Он је открио да је кћерка била веома забринута за њега након што је постао познат током пандемије вируса корона, а он ју је умирио тако што су изашли у народ.

"Након тога је кренуло и на Твитеру све то, како обично бива, и онда је моја ћерка кренула да брине за мене, каже: "Јао, тата, црни ти, убиће те." Ја јој тад кажем: "Ћерко, дођи са мном на кафу." И онда нас двоје одемо на кафу, на Трг Николе Пашића, и онда људи прилазе, причају са мном. Ја јој онда кажем: "Видиш, ово је Србија, оно је Твитер"," испричао је својевремено на ТВ Прва.

Несторовић, иначе, има и сина Уроша, а када је једном приликом причао о тешким ситуацијама које је доживио, поменуо је да му је сину утврђен аутизам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана