Зашто су се разишли Никол Кидман и Том Круз?

Агенције
Зашто су се разишли Никол Кидман и Том Круз?

Били су у браку 11 година и један су од најљепших холивудских парова. Заједно су глумили у три филма и доминирали сценом - гдје год да се појаве. Усвојили су двоје дјеце и чинило се да имају један од најстабилнијих бракова у Холивуду.

Ипак, Том Круз (55) је 2001. године поднио захтјев за развод брака од Никол Кидман (50). Нагађало се да се разлог налази негдје у сајентологији, коју Никол није хтјела да прихвати. Они, међутим, никада нису причали о правим разлозима разилажења.

Никол је од тада пронашла љубав са кантри пјевачем Китом Урбаном (49), са којим има двоје дјеце, а Том је добио дијете са Кејти Холмс (38), од које се потом растао. Он је много мање од Никол причао о њиховој вези и њеном прекиду.

"Одгајили смо дјецу заједно... Пуно волим Ник, то се уопште не доводи у питање", рекао је он својевремено. Касније је изјавио да су "у одличним односима" и да само "жели да Никол буде срећна".

Аустралијска глумица је чешће причала о њиховом односу прије и послије развода, али није много тога открила о разлогу раскида. Ипак, барем смо добили некакав увид у њихову везу.

"Била сам врло млада када сам се удала. Данас гледам на то и питам се како. Гледајте Тејлор Свифт, она има 26 година. Ја сам са 27 имала двоје дјеце и била удата четири године. Али то сам хтјела. Лудо сам се заљубила у Тома. Отишла бих на крај свијета за њега", рекла је она.

Никол је изјавила и да је њихов заједнички живот био "савршен", као и да јој је због тога било ужасно тешко када су се развели.

"То је био шок за мене. То је била јако добра веза. Мислим да смо скренули са пута. Била сам толико повријеђена да сам мислила да ми се љубав и брак више никад неће догодити", рекла је глумица.

Очито је, међутим, да је дио проблема био у томе што је Том већа звијезда од ње.

"Постала сам славна када сам била врло млада. Постала сам славна јер сам била нечија супруга. Моји први филмови нису били тако добри, па сам увијек покушавала да будем у сенци. Мислила сам да не заслужујем да будем тамо. Ишли бисмо на доделе Оскара и ја сам мислила да сам тамо да њега подржим. Осјећала сам да је мој посао да обучем лепу хаљину и да ме виде, а не и да ме чују", изјавила је глумица недавно.

Као што је, међутим, и сама рекла, никада неће причати о разлозима њиховог разлаза.

"Не желим ништа да одузмем од наших 11 година, јер су ми биле јако важне. Није било лоше. Желим да поштујем тај брак због онога што је био и никад не бих говорила о томе зашто више нисмо заједно", рекла је Никол Кидман.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана