Зашто се Викторија Бекам никад не смије?

Aгенције
Зашто се Викторија Бекам никад не смије?

Има дивног супруга, четворо здраве дјеце, успјешну модну империју и тону новца, али Викторија Бекам увијек дјелује тако несрећно. Због чега?

„Доста сам се смијала на сликама раније", каже бивша чланица Спице Гирлс у интервјуу за септембарско издање магазина Glamour, које је и уређивала. „Мислим да сам престала да се смејим кад сам ушла у моду. Мода ми је украла осмијех! Ја сам створила ту особу. Не кажем да то нисам ја, али не бих рекла ни да сам то ја у цјелини... То је само оклоп који навучем на себе".

Мода је можда украла Викторији осмијех, али јој је дала и разлог да буде креативна - и помало дрска. Као гошћа-уредница Гламура, она је уживала у бирању боја и фотографија за чланке, чак је направила и сопствену листу модних савјета, тј. ствари које треба избјегавати: „Бродарице (осим ако заиста нисте на броду), бермуде, прстен у носу, ’Crocs’ обућу и најлонке боје коже".

У септембру прошле године, само два мjесеца након рођења кћерке Харпер, Викторија је излагала нову колекцију на Недjељи моде у Њујорку. Том приликом Дејвид Бекам је први пут присуствовао ревији. „Раније је увијек радио нешто или тренирао", каже Викторија. „Али ја никад нисам била нервознија нити под већим притиском. Позвала сам га и рекла, Желим да дођеш, треба ми загрљај. Стварно ми треба’. Мислим да се изненадио, ја га иначе не смарам са превише детаља око свог посла... али мислим да се одушевио цијелим догађајем".

Иако признаје да успјех на свим животним пољима захтјева „доста жонглирања", Викторија нема намјеру да успори. Упитана гдје види себе и своју породицу у будућности, рекла је да, осим што жели да сви буду срећни и здрави, вољела би „да свој бизнис лагано разрађује и да учини да се жене осјећају моћнијим, љепшим и самоувјереним. И никад не одбацујем могућност још једне бебе".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана