Зашто се Рита Ора два пута појавила у истој тоалети?

Агенције
Зашто се Рита Ора два пута појавила у истој тоалети?

Млада пјевачица зачуђујуће је брзо доспјела на А листу званица Мет Гала бала који се одиграо прије двије вечери у Њујорку.

За заносну бијелу тоалету пјевачица је добила само похвале. Ипак, Рита је луду ноћ наставила па се тако наочиглед многих људи ујутру прошетала у истој тоалети, и то у прометној робној кући.

Цица са насловнице америчког издања магазина "Вог" виђена је у уторак поподне у робној кући Барнис са непознатим мушкарцем у истој хаљини.

"Рита се у Барнису појавила у истој одјећи. Била је у лифту са неким типом и носила наочаре", рекао је очевидац – "Константно је покушавала да се сакрије и много се нервирала што су се врата лифта стално отварала"

Мет Гала

Вече прије тога Ора се веселила на Мет Гала балу, а ко је мистериозни младић нико не зна. Када су је упитали она је одмах демантовала рекавши да то није била она.

Међутим, остаје сумња да пјевачица демантује наводе прилично убјеђених очевидаца пошто је однедавно у вези са британским ди-џејем Калвином Харисом.

Иначе, Рита је сломила многа мушка срца. Један од њих је и њен бивши дечко, Роб Кардашијан који се након раскида угојио чак 18 килограма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана