Зашто се Леонардо Дикаприо још није оженио?

Агенције
Зашто се Леонардо Дикаприо још није оженио?

Ако постоје теме које Леонардо Дикаприо избjегава, то су брак и заснивање породице.

Овај 41-годишњак један је од најчувенијих нежења Холивуда, а своју титулу поново је потврдио раскинувши са манекенком Кели Рорбах, с којом је био у вези од јуна.


Она није једина љепотица с насловница магазина с којима је чувени глумац био у вези: међу његовим бившим су и Жизел Биндшен и Бар Рафаели, а нови раскид поново је отворио питање да ли ће се Дикаприо икада "скрасити".

"Да ли мислите да желим да подижем дјецу у свијету као што је овај?", питао је новинара магазина "Ролинг стоун" који га је недавно испитивао о личним плановима. "Ако се деси, деси се. Не желим да говорим о детаљима, јер знам да ћете ме касније погрешно цитирати... Сигурно ће неко погрешно схватити моју изјаву о томе како се осјећам."

Он је, како каже, спреман да се фокусира искључиво на филмске улоге и борбу за заштиту природне средине. Дикаприо тренутно снима и документарац на ту тему у ком политичаре суочава са најважнијим питањима везаним за климатске промјене.

"Понашамо се лицемерно и не прође ни неколико сати да не помислим на то", рекао је он. "Питање је само да ли смо закаснили"..

Његова страст према природи један је од разлога због којих је прихватио улогу човјека који се бори са дивљином у филму "The Revenant", која му је донијела и Златни глобус за најбољу мушку улогу.

"Видите сву крхкост природе и колико се лако трансформише послије раста температуре од само неколико степени", рекао је он. "То је застрашујуће и о томе говоре људи широм свијета. Стање се погоршава."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана