Зашто се бивша жена Дејвида Боувија одрекла њиховог сина?

Агенције
Зашто се бивша жена Дејвида Боувија одрекла њиховог сина?

Енџи већ 28 година није видjела сина, редитеља Данкана Џоунса, којег је добила у браку са славним музичарем.

Бивша жена недавно преминулог музичара Дејвида Боувија, Енџи Боуви открила је прави разлог зашто се удаљила од њиховог сина.


Некадашња супруга славног Боувија која се тренутно такмичи у британском "Великом брату" није видjела свог сина Зоувија Боувија, сада познатог као Данкан Џоунс, чак 28 година! У интервјуу за аустралијски New Idea магазин Енџи тврди да је након развода од музичке звијезде очајнички покушавала да помогне Дејвиду да излијечи своју зависност од кокаина, пише британски Мирор.

"Знала сам да морам да спасем Дејвида. Препуштајући му нашег сина, имао је разлога да живи", изјавила је Енџи.

У књизи "Боуви: Биографија" ауторка Венди Ли тврди да је Дејвид заиста и побједио овај порок након што му је додијељено старатељство над сином.

"Да ли се она каје због 40 година дуге свађе са човјеком којег је некад толико вољела? Вјероватно. Али да ли би вољела да су ствари биле потпуно другачије? Апсолутно", изјавила је Енџина пријатељица Анет Витриџ.

"Прошло је толико времена. Он је одлучио да не жели да ме види, и то је у реду. Нема проблема", рекла је Енџи када су је учесници ријалити програма питали о сину Данкану.

Дејвид Боуви је изгубио битку са раком јетре 10. јануара, два дана након 69. рођендана. Кремиран је у тајности, јер је желио само да нестане, без икакве помпе, открио је неименовани извор близак породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана