Зашто није излазила из куће три мјесеца?

Aгенције
Зашто није излазила из куће три мјесеца?

Ријалити звијезда Ким Кардашијан открила је зашто није хтјела да се појављује у јавности скоро три мјесеца након порођаја.

Ким открива да су критике које су јој упућивали због вишка килограма и облачења главни кривци за то.

"Тешко ми је пало што су људи критиковали моје килограме и модни стил. То је учинило да се осјећам несигурно, па неко вријеме нисам жељела да се појављујем у јавности. Чим се фокусирате на неке друге ствари, као што су модна линија и парфеми, престајете и да размишљате о томе", рекла је.

Звијезда, која је од јуче и званично вјерена за Кање Веста, открива и која је највећа предрасуда када је у питању њена породица.

"Највећа предрасуда је да смо лијни. Људи не схватају да је ријалити шоу тежак посао. Ми снимамо од седам ујутру до седам увече. Осим тога, радимо и на модној линији, парфемима и многим другим стварима – некада чак буде и превише!", каже она и додаје још једну широко заступљену предрасуду - "Такође, сви мисле да нас моја мама контролише и да ће урадити све да што боље заради на нама. Побогу, имам 30 година, сигурно ми неће мама говорити шта да радим."

Иначе, тридесеттрогодишња Ким додаје да је била "одушевљена великодушношћу" дизајнера који су јој спремили поклоне за ћерку Норт, током Париске недјеље моде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана