Зашто Каспер и Анистон воле Србе?

Aгенције
Зашто Каспер и Анистон воле Србе?

Волим Србију и то много, својевремено је изјавио Каспер ван Дин и додао да је човјек оданде одакле му је жена. А његова жена је Катарина Оксенберг, кћерка кнегиње Јелисавете Карађорђевић.

 Ван Дин је признао да није знао да је његова жена плаве крви све док га један новинар прије много година није питао како је бити у браку са принцезом. Изненадио се и када је питао Катарину о чему је ријеч, а она му је објаснила да је њена мајка српска кнегиња.

  - Људи у Србији су веома љубазни и фини, видим да воле Јелисавету, стално желе да се сликају с њом. Знају и Катарину, а неколико њих је чак препознало и мене. Не умијем да кажем како се зову та јела која волим да једем, али довољно је да испред мене ставите тањир пун српске хране и ја сам срећан човјек. Србија је прелијепа и има да понуди толико тога - каже Каспер ван Дин.


Катарина и Каспер иначе намјеравају да сниме филм о њеном деди, кнезу Павлу, због чега ће се преселити у Србију на неколико мјесеци.

Џенифер Анистон важи за великог пријатеља српске дијаспоре у Америци. Ова глумица, поријеклом Гркиња, неколико пута је даровала новац српској православној цркви у Њујорку. Такође је чест гост у нашим храмовима по Америци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана