Зашто је Ева Мендес прекинула интервју?

tracara.com
Зашто је Ева Мендес прекинула интервју?

Холивудска глумица Ева Мендес новинару магазина "The Edit " јасно је ставила до знања да не жели да прича о приватном животу.

Филмска љепотица, Ева Мендес већ дуже вријеме је у вези са седам година млађим колегом Рајаном Гослингом. Пошто су обоје међу најпривлачнијим холивудским личностима њихова веза је фановима и медијима посебно занимљива. Међутим, ни Ева ни Рајан не желе да причају о томе.

У интервјуу за магазин Ева је причала о својој модној колекцији, која је инспирисана њеном одјећом из ормана и намењена је свим женама. Глумица је позната као велики љубитељ животиња, па је поносно причала о својим псима (од којих је један Рајанов пас). Говорила је и о новом филму у ком глуми, који се зове How to Catch a Monster, а који је режирао њен љубавни партнер Гослинг.

Новинар је покушао да испровоцира глумицу да каже нешто о својој вези тако што јој је рекао да се прича како планира да се смири, јер слиједећег марта пуни 40 година. Глумица је на то рекла: "Жао ми је, прекидам интервју. Ја сам чудак. Буквално сам изгубила моћ говора, а тако Вам је добро ишло", а затим је додала: "Створила сам свој посебан свијет, који штитим. Такође имам и пса који воли да напада људе", нашалила се Мендесова и опет избјегла одговор на питање планира ли да се уда за лијепог глумца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана