Зашто је адвокатица Џонија Депа посебан побједник суђења са Амбер Херд?

ГС
Foto: Агенције

Камил Васкез, адвокатица која је заступала Џонија Депа у суђењу за клевету против Амбер Херд, унапријеђена је у партнера у адвокатској канцеларији "Brown Rudnick".

„Васкезова је избила у први план током унакрсног испитивања Амбер Херд. Камилин наступ током суђења Џонију Депу доказао је свијету да је спремна да направи сљедећи корак", истакао је Вилијам Балдига, предсједник и извршни директор компаније "Brown Rudnick", наводи се у саопштењу за јавност.

Васкезова се на суђењу истакла својим стилом испитивања - понекад резервисаним, понекад агресивним. Она је водила Депа кроз његово свједочење током неколико дана на клупи за свједоке у судници у Ферфаксу у Вирџинији.

У објави на Твитеру, адвокатска канцеларија "Brown Rudnick" објавила је да је Васкезова сада унапријеђена у партнера.

Након саопштења, многи су ову одлуку поздравили бројним честиткама на друштвеним мрежама.

Адвокатица је постала сензација на интернету због своје правне стручности и бриљантности у судници, преноси РТС.

Током суђења, Васкезова је унакрсно испитивала Амбер Херд, а један од најважнијих тренутака био је када је питала глумицу да ли је донирала седам милиона долара у добротворне сврхе, као што је обећала.

Џони Деп је добио спор по тужби за клевету против Амбер Херд пошто јој је наложено да глумцу исплати 15.000.000 долара одштете. Међутим, порота је госпођи Херд додијелила два милиона долара за дио противтужбе, зато што је Депов адвокат - њене оптужбе да ју је бивши муж злостављао - назвао преваром. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана