Зашто Брус није присуствовао просидби Ким Кардашијан?

Aгенције
Зашто Брус није присуствовао просидби Ким Кардашијан?

Иако је био двадесет година у браку са Крис Џенер, Брус Џенер није био позван на спектакуларну просидбу Ким Кардашијан. Све то се објашњава чињеницом да је просидба снимана за ријалити о породици, па би било чудно за наставак шоуа да се ту појавио Брус будући да се пар званично растао.

Пошто је Брус желио да се удаљи од породице Кардашијан и све медијске пажње, изгледа да је добио шта је желио. Мајка Крис не жели да Брус присуствује породичним догађајима, па чак није позван ни на веридбу Ким и Кањеа, којој су присуствовали многи пријатељи и породица.

Извор за "Holiwood Life " рекао је како Брус није био на списку званица због снимања вjеридбе за ријалити емисију о породици и било би чудно да се Брус као бивши муж Крис, појави на породичном догађају.

"На крају све се врти око шоуа, остало није важно", закључио је извор и додао: "Један дан код њих све може да буде у реду, док други дан све може бити другачије. То је разлог зашто и Ламар Одом, супруг Клое Кардашијан није присуствовао веридби. У току је снимање њиховог шоуа и не желе да се лончићи побркају".

Разумијемо да је у питању шоуу и да су потребе снимања на првом мјесту, али изгледа да је ова одлука превише оштра према Брусу, будући да, иако није биолошки отац Ким, био је уз њу највећи дио њеног одрастања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана