Застава која је "подијелила" интернет: Пјевачица бикинијем подигла прашину

Г.С.
Застава која је "подијелила" интернет: Пјевачица бикинијем подигла прашину

Адел је поново одушевила фанове фотографијом на којој је у горњем дијелу купаћег са заставом Јамајке, како би прославила карневал "Нотинг Хил".

 

 

Фестивал се преселио ове године на мреже због пандемије коронавируса, али то није спречило многе да се прерушавају и славе издалека, укључујуcћи и пјевачицу Адел.

Она је објавила фотографију на свом Инстаграм профилу на којој је "поздравила свој вољени Лондон", показујући своју нову фигуру.

Фотографијом је за девет сати прикупила 9 милиона лајкова, а коментари фанова су подељени.

Пошто је косу свезала јавило јој се неколико обожаватеља који тврде како је таква фризура заштитни знак Афроамериканаца широм света. Неки су чак отишли толико далеко да су почели говорити како Аделе жели да добије симпатије на рачун Афроамериканаца.

Док је с једне стране нападају, с друге су стали у њену одбрану. Они тврде како је Аделе фотком само хтела да покаже своју невероватну фигуру, након што је изгубила чак 45 килограма, а расправа на друштвеним мрежама и даље не јењава.

Као што је већ добро познато, певачица Адел успела је да се "преполови", а ако су стручњаци раније тврдили да није у питању дијета, изгледа да је исхрана ипак имала удела у Аделиној трансформацији. "Ноттинг Хилл" карневал је један од највећих уличних каневала на свету.

Фестивал је основан 1964. у Лондону као скромна фешта локалног становништва, а временом је прерастао у веома значајну манифестацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана