Жарко побједник “Великог брата”: Паре ћу подијелити са родитељима и братом

Блиц, Б92
Жарко побједник “Великог брата”: Паре ћу подијелити са родитељима и братом

Београд - Побједу у петом серијалу “Великог брата” и награду од 50.000 евра однио је Жарко Стојановић.

Шарм и необузданост и искуство у риалитију које је показивао током претходних шест недјеља донијеле су му побједу, иако је између њега и Драгутина Топића била мала разлика кад су гласови публике у питању.

- Највећи дио пара ћу подијелити са родитељима и братом, који је био уз мене све вријеме - изјавио је Жарко за “Блиц” непосредно по изласку.

Не либећи се да одговара и на најпровокативнија питања, Жарко је истицао да није мислио да ће да побједи, јер су укућани говорили до самог краја да ће Топ побиједити, да би на крају, кад му је уручена новчана награда, узвикнуо:

- Нисте требали да одвојите Жељка од мене, али много волим што сам га сада побиједио. Све вас љубим. Живела Југославија!!! – рекао је он.

Иако су све анкете показивале да ће Топ побиједити, јер се од првог дана држао по страни и покушавао да остане хладне главе током сукоба са укућанима, а своје емоције испољавао у исповједаоници, то се није догодило након што га је на самом крају побиједио највећи конкурент.

Била су то синоћ узбудљива три часа за суперфиналисте, а само најиздржљивији су остали до краја.

На самом почетку избацивања Жарко је у исповједаоници добио коверат да прочита укућанима ко први испада.

Нервоза је почела када је дошао тренутак за растанак са првим укућанином који је добио најмање гласова публике те је Анета запјевала “Пуцај ми у срце”.

- Јоој... Сораја - прочитао је Жарко.

- Јел излазим одмах? - била је узбуђена Сораја, а затим је почело одбоојавање да напусти кућу, уз пјесму “Она је бомба”.

Анета је друга избачена те је трчала по киши до студија.

Она је о сукобу са Синди рекла се некако контролисала јер је било на почетку, сад вјероватно не би издржала да је не удари.

У студио су затим ушли сви учесници овог серијала, а Маја Николић је показала своју нову фризуру, односно плаву косу.

- Ако не буде Топ победник ја излазим одавде - изјавила је изнервирано Маја Волк.

Венди је гласала за Драгутина, а Весна је такође признала да би вољела да Топић побједи јер би био добар узор.

Недуго затим је избачен Жељко и то уз пјесму “Село моје лепше од Париза”.
- Нећеш ни да ме пољубиш - питала је Ава.

Жељко је кад се удаљио од хрватске старлете објаснио да није хтио да води љубав с њом, јер је Маја Волк у том моменту спавала са друге стране.

Тада је екипа “Блица” налетјела на Авиног оца Ивицу Карабатића који је изјавио да Топић није био искрен.

- Мушкарци који су тренутно у кући нису то заслужили. Топић је највећи фолирант, а Ава се ни у једном тренутку није претварала. Показала је своје васпитање и мислим да је Србија воли. Сви смо ми Ава, само ријетки имају храбрости то да покажу - рекао је Авин отац непосредно прије него што је она изашла из куће.

- Наравно да ћу да памтим авантуру и романсу са Жељком - признала је Ава, која се касније у студију издерала на Уроша да је не прекида док она прича.

Напетост је расла, а чинило се да је Топић све ближи побједи, све док водитељка Маријана Мићић није објавила:

- Обојица сте показали добре особине. Били сте емотивни и отворени. Нажалост, победник може бити само један. Победник је Жарко! – рекла је она.

Одмах након проглашења побједника, за такмичаре и госте организована је журка.

Продукција је припремила богату закуску и велики избор пића, праву гозбу која је задовољила свачије захтјеве, од веганских Маје Волк, преко испосничких Вендиних, до захтјевних Анетиних.

На жалост, родитељи близанаца су због пословних обавеза били спријечени да допутују у Србију, али су Жељка и Жарка у Кошутњаку бодрили пријатељи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана