Заратили Виктор и Јелена

Глас Српске
Заратили Виктор и Јелена

Послије колегинице Aне Ивановић српска тенисерка Јелена Јанковић је захладњела односе и са колегом Виктором Троицким.

Иако српски тенис константно биљежи успјехе, највише захваљујући Новаку Ђоковићу, лични односи међу најбољим тенисерима и тенисеркама нису на највишем нивоу.

Након што је раније објављено да двије најбоље српске тенисерке нису у добрим односима, српски медији наводе да је Јанковићева заратила и са Троицким.

Јелена је у сукоб с Виктором, вјеровали или не, дошла због масера. Неспоразум се догодио прошле године током припрема, када су се Јанковићева и Троицки заједно нашли у истом хотелу, а фрку је направила мама најбоље српске тенисерке - Снежана.

- Виктор је био на масажи, а у једном тренутку је у собу улетела Јеленина мама Снежана и почела да урла на њега и масера, тврдећи како он никако не може да буде на реду за масажу пре њене ћерке. Виктор је тада опсовао и заиста је била непријатна ситуација - открива један од блиских пријатеља српског тенисера.

Виктор и Снежана су потом размијенили веома непријатне ријечи, а помињали су се чак и крајеви из којих долазе двије породице.

- Јецина мама му је запретила да се не расправља с њом, јер су они са Звездаре и да би могао лоше да прође, на шта јој је Виктор одговорио да се не плаши никаквих претњи, јер је Дорћолац - додаје извор.

Да на релацији Троицки-Јанковић нешто није у реду, говори и податак да Виктор неколико месеци касније, током турнира у Мајамију није желео ни да се поздрави с Јеленином породицом.

- Јецина браћа, која познају одраније Виктора, желела су да се поздраве с њим током турнира у Мајамију, где живе, али је он само окренуо главу, не желећи да има било какав контакт с том породицом - рекао је пријатељ српског тенисера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана