Заратили Тамара и Берни Еклстон

Глас Српске
Заратили Тамара и Берни Еклстон

Због назива препарата за косу који производи њена фирма богата насљедница Тамара Еклстон замјерила се оцу и мало је недостајало да заврши на суду. Уколико би линију производа назвала "Формула 1" злоупотријебила би име његове компаније, сматра Берни.

Ћерка власника "Формуле 1" Бернија Еклстона, 27-годишња Тамара умало није завршила на суду због злоупотребе имена очеве компаније.

Тамара је покренула сопствени бизнис, отворивши фирму производа за косу и када је хтјела да их назове по "Формули 1", тата то није дозволио.

Тамара жели да докаже да је самостална, али је њеног оца Бернија страшно наљутио њен поступак и у први мах је хтио чак и да је тужи.

- Прво сам жељела да назовем производ "Формула 1" јер постоји директна веза између мене и тог назива, а и формула је нешто што се ставља у косу. Ипак, када ме тата позвао да види како напредује посао и када сам му открила своју идеју, рекао ми је да ће ме тужити ако то урадим - пожалила се медијима Тамара Еклстон.

Богата насљедница Еклстон недавно је представила своју нову ријалити емисију "Tamara Ecclestone Billion $$ Girl" позирајући на "ферарију 599".

Ова Тамарина емисија емитоваће се на британском Каналу 5, а радња ће бити њен живот. Гледаоци ће моћи да прате Тамару у улози манекенке која позира у доњем вешу компаније "Ултимо" као и почетке њене компаније која ће продавати производе за његу косе.

"Обична дјевојка" Тамара Еклстон тренутно реновира своју луксузну кућу у Лондону, а "ферари 599" на којем је позирала други је који је добила ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана