Зарађује на свом изгледу и тврди да је на њој све природно

Агенције
Зарађује на свом изгледу и тврди да је на њој све природно

Дјевојка чији је обим кукова 177 центиметара, тврди да је њена задњица потпуно природна. Да ли јој вјерујете?

Рејлин из Атланте има 124.000 пратилаца на Инстаграму, гдје редовно поставља своје фотографије. Многи је оптужују да фотке обрађује у Фотошопу како би јој задњица изгледала веће, а она тврди да су њене облине природне.


Оно што највише збуњује људе је то што Рејлин није пропорционално грађена, већ има шире кукове и већу задњицу, а ужи горњи дио тијела, због чега изгледа неприродно.

Међутим, њене пропорције заправо могу бити посљедица лимфедема, накупљања течности у ткиву, због чега се стварају отоци на тијелу. Док једни у коментарима упозоравају Рејлин на то, други негативно коментаришу њен изглед, а ова дјевојка се труди да шири позитиван ставо о физичком изгледу, без обзира на тип грађе.

Она се понекад и шали на рачун своје велике задњице, па на примјер избаци фотографију како сједи на столици, уз питање: "Гдје је столица?"

Осим тога, Рејлин је очигледно и сналажљива јер је пронашла начин да заради на свом необичном изгледу, па нуди својим обожаватељима могућност да гледају више њених фотографија и видео снимака ако плате мјесечну претплату од 11.99 долара.

Иначе, неки тврде да Рејлин има порно снимке на Интернету, мада она то категорично негира. "Нисам порно звијезда и нећу бити порно звијезда. Морали бисмо да говоримо о милионском износу. Имам ћерку и не желим да гледа мамину вагину на Интернету".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана