Зарађује као двојница Бритни Спирс

Агенције
Зарађује као двојница Бритни Спирс

Када видите Мишел Викс немате ни најмање сумње да гледате Бритни Спирс, од очију, преко уста, па све до плаве косе. Ова Британка је прије осам година дала отказ и започела каријеру двојнице познате пјевачице.

Недуго након што је прихватила посао двојнице, већ са 19 година успјела је да заради довољно да купи кућу, а три године касније купила је још једну. Не штеди новац када је ријеч о спортским аутомобилима, а и зашто би када је до сада укупно зарадила 300.000 фунти.

Своје појављивање Мишел наплаћује 3.500 фунти, мало више од четири хиљаде евра. Своју сличност са Бритни први пут је иуочила након појављивања спота "Baby One More Time ", 1998. године, када су сви почели да ја зову Бритни.

Двдесетпетогодишња Мишел је за британске медије рекла: "Осjећам се благословено јер личим на Бритни Спирс и захваљујући томе данас живим лагодно. Најбоље је то што сам ја уистину велики фан музичарке. Било би грозно да личим на некога кога не волим. Ако икада сретнем Бритни, жељела бихда јој се захвалим што ми је све ово пружила и што толико личи на мене".

Након што је Бритни запала у кризу и повукла се из јавности Мишел је замало изгубила кућу, али је успјела да се извуче из дугова и данас поново ужива у послу двојнице.

Иронија је у томе што до сада још није упознала славну музичарку...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана