Запаљив деколте Георгине: Бујне груди кипе из хаљине, шлиц сеже до кука

ГС
Запаљив деколте Георгине: Бујне груди кипе из хаљине, шлиц сеже до кука

Георгина Родригез, изабраница прослављеног фудбалера Кристијана Роналда прошетала је јуче црвеним тепихом на филмском фестивалу у Венецији. Изабраница спортисте запалила је све у дугој бијелој бијелој хаљини која је једва обуздала њене облине.

Присуствовала је 20. годишњици додјеле награда "Diva е Donna", а опредијелила се за тоалету са потписом модне куће "Oscar de la Renta" од бијелог шифона, која је истакла њену фигуру и заносне облине.

Корсет јој је једва обуздао груди, а изрез на нози који сеже све до кука подигао је температуру до усијања. Она је издање комплетирала дијамантским минђушама и предивном огрлицом са цвјетићима бренда "Pasquale Bruni", које је носила кад је стигла у Венецију.

Ова хаљина је дефинитивно бацила у сенку њено издање по доласку у Венецију, које су много осудили и рекли да нема укуса и стила.

Да ли се то Георгина удала коначно?

Такође, већ неко вријеме се спекулише а су се она и Роналдо недавно венчали у тајности. све је почело након што се на једном снимку види да носе бурме, а он је у пар интервјуа назвао "својом женом".

То је био и један од разлога због чега су многи коментарисали како је Георгина одлучила да понесе бијелу креацију, која умногоме подсјећа на вјенчаницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана