Заносна Тејлор на насловној страни Вога

Агенције
Заносна Тејлор на насловној страни Вога

Мегазвијезда Тејлор Свифт изгледа непрепознатљиво на насловној страни мајског издања часописа "Вог". Иако има изблајхану косу и носи прилично изазовну комбинацију, и даље изгледа фантастично. Пјевачица на насловној страни смјело позира у краткој шљокичавој хаљини и дубоким црним чизмама.

Тејлор се за ово издање часописа фотографисала у свечаним хаљинама, међу којима је била и хаљина бренда "Marchesa" сачињена скоро у потпуности од драгог камења. Али, незаобилазна је била и креација Марка Јакобса. Пјевачица је такође открила какви су јој даљи планови у каријери након што је прије два дана избацила спот за пјесму "New Romantic".

- Немам појма. Ово је први пут у десет година да не знам шта ћу радити. Знам само да сам прошле године и свих невјероватних ствари које су се десиле одлучила да ћу живјети живот без притиска на себе да стварам нешто - казала је она.

Пјевачица је, наравно, поменула и свој љубавни живот. За оне који не знају, Тејлор је у вези са шкотским ди-џејем Калвином Харисом. Пар је прије мјесец прославио прву годишњицу.

- Ја сам у чаробној вези. И желим да буде што мање упадљива и ван јавности. То је једна од ствари које не желим да дијелим са јавношћу -  каже Тејлор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана