Заносна Ријана одустала од проблематичних момака

Агенције
Заносна Ријана одустала од проблематичних момака

Након низа љубавних бродолома са колегама из свијета шоу-бизниса атрактивна пјевачица Ријана је одлучила да тражи озбиљну везу.

Пјевачицу су жестоко критиковали када је одлучила да се врати Крису Брауну, који ју је 2009. године претукао, а сада је изгледа и сама схватила да ништа добро неће изаћи из везе са њим или сличним момцима.

- Више неће излазити ни са ким из музичке индустрије. "Лоши момци" јој доносе само бол и љубавне проблеме - рекао је Ријанин пријатељ.

Осим са Крисом, неколико пута је покушала да буде у озбиљној вези са репером Дрејком, али ни то јој није успјело. Наводно, она сада жели некога с ким ће моћи да планира будућност и ко ће је истински усрећити, али и задовољити у кревету.

- Већина репера су врло дјетињасти. Она више нема времена за то. Не жели да буде мама ниједном мушкарцу. Већ је то два пута покушала и није јој успјело. Крис и Дрејк су били добри једино за секс и то им је заправо био једини квалитет. Када су почели разговори о љубави, преданости, искрености и заједничкој будућности, обојица су заказала - закључује њен близак пријатељ у разговору за "Дејли мирор".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана