Заносна Херцеговка украла сву пажњу у Кану: Заблистала у префињеној и елегантој хаљини

ГС
Foto: Принтскрин

Божена Лазаревић познатија на Инстаграму као "Лутак" присуствовала је овогодишњем Филмском фестивалу у Кану и својом бајковитом појавом многе је изненадила.

У розе хаљини са занимљивим детаљем испод груди било је немогуће не запазити је.

Божена је иначе позната као жена која годинама уназад одушевљава многобројне даме својим модним комбинацијама, а овога пута је свој истанчан укус показала и на црвеном тепиху у пратњи са својим мужем Игором Лазаревићем.

Као сигурну елегенацију изабрала је хаљину у свијетлој боји која је одавала утисак невјероватне префињености и одличног модног укуса.

Њену макси хаљину красио је сребрни цвијет у подручју стомака, као и наглашене нараменице које су посљедњих сезона прави хит. Примјетно је да је хаљина бирана пажљиво како би пристајала њеном типу грађе, те са лакоћом можемо рећи да јој стоји као саливена.

Наглашене нараменице, дубок деколте који не открива много и материјал који лагано пада у предјелу бутина је све што желимо од елегантне хаљине која оставља снажан утисак.

Поред хаљине која је привукла највише погледа, Божена се одлучила на суптилну шминку и заглађену пунђу која склања косу с лица и ставља печат на модну креацију.

Лијепа Херцеговка је пажњу шире публике привукла тренди оутфитима и модним укусом у коме нема места за грешку, али и луксузним стилом живота који приказује на друштвеној мрежи Инстаграм.

Заједно са супругом Игором, са којим има троје дјеце, живи и ради у Њемачкој, а у Београду покренула бизнис када је у једном тржном центру отворила посластичарницу.

Рођена Чапљинка бавила се манекенством у Њемачкој када је упознала свог садашњег мужа, бившег спортисту који је тренутно бави продајом аутомобила. Заједно су већ читаву деценију, вјенчали су се у Београду и заједно имају два сина и кћерку, преноси Стил.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана