Замало туча Браје и Бобе Живојиновића

Глас Српске
Замало туча Браје и Бобе Живојиновића

Текстописац Драган Брајовић Браја умало се није физички обрачунао са Слободаном Живојиновићем у ресторану "Талас", приликом Бобине прославе годишњице брака са Лепом Бреном. Како преносе београдски медији, до свађе је дошло зато што Браја није желио да се придружи слављеницима, јер се у њиховом друштву налазио Саша Поповић, са којим не говори.

- Браја је дошао са супругом Гоцом не знајући да се ту одржава Бобина и Бренина прослава. Славило се у горњем дијелу ресторана, а они су у доњем наручили вечеру. Боба је чуо да је Браја ту и сишао да га позове да им се придружи - открива саговорник који се нашао на лицу мјеста и наставља:

- Поздравили су се, али Браја није желио да се придружи слављу због Поповића. Боба га је узалудно убјеђивао, да би на крају почео да виче, на шта му је Браја узвратио.

Тада су се покошкали, а онда је између њих стала Брајовићева супруга и успјела да их смири. Браја је убрзо отишао кући.

- Са Бобом се познајем годинама, са њим могу и да се напијем и да се шалим. Могу да му кажем шта хоћу. Ми смо пријатељи и пре и после тог разговора - рекао је Браја, док се Боба није јављао на позиве новинара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана