Заљубљен Швајни изненадио Ану за рођендан

Blic.rs
Заљубљен Швајни изненадио Ану за рођендан

Најбоља српска тенисерка прославила је 27. рођендан у свом родном граду иако су њени најмилији мислили да ће га славити негде далеко.

Са пропутовања којим је себе частила, како је за „Блиц" рекла њена бака Мирјана, Ана Ивановић стигла је на дан рођења у Београд са својим момком Бастијаном Швајнштајгером.

Другарима је јавила телефоном да долази, а брату Милошу да резервише мјесто у ресторану „Барака", у коме су се касније окупили.

"Ана је дошла са дечком и друштвом око десет увече, а наредних сат времена пристизали су њени пријатељи. Било их је око четрдесет, сви су били добро расположени. Пили су и јели, а онда је стигла и зелена рођенданска торта с рекетом", испричала је за „Блиц" једна дјевојка која се ту затекла.

Како сазнаје Блиц, Ана је била у црвеној елегантној хаљини, и цијело вече није скидала осмијех с лица.

"Ана је играла целе вечери, није стала. Бастијан се одлично уклопио у друштво, а посебно се дружио са Аниним братом, с којим се још раније упознао у иностранству када је Ана приредила упознавање дечка с породицом", прича извор и додаје да је цијело друштво чувало обезбјеђење.

Ресторан је те ноћи због добре атмосфере коју су направиле Анине званице радио дуже него обично. Славило се до јутра уз забавну музику.

Званице на прослави

Занимљиво је да је Ана замолила све госте на прослави њеног рођендана да фотографије не стављају на друштвене мреже, а фоторепортерима је улаз у ресторан био строго забрањен. Међутим, њен бивши тренер Немања Контић и његов друг Петар Ђукић су ипак са својим пратиоцима на Твитеру подијелили атмосферу из ресторана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана