Заједно 34 године, а њихова тајна успjеха је врло необична

Агенције
Заједно 34 године, а њихова тајна успjеха је врло необична

Све што има и што је постигао Курт Расел дугује својој животној партнерки, колегиници и глумици Голди Хоун. У овом ставу и његовим рjечима лежи тајна успjеха овог двојца који важи за један од најстабилнијих у Холивуду.

"Голди, теби дугујем свој диван живот. Не постоји нико поред кога бих радије био у овом тренутку", рекао је Расел на откривању своје и њене звијезде на Булевару славних.

Ова реченица била је довољна да измами сузе својој пет година старијој партнерки са којом је 34 године заједно.

"Да смо се вјенчали одавно бисмо били разведени. Ја сам одлучила да останемо у вези, Курт је одлучио да буде са мном и ми волимо своју одлуку", рекла је Голди.

Голди иза себе има два брака. Четири године је била вјенчана са грчким плесачем Гусом Триконисом и послије тога је била у кратком браку са музичарем Билом Худсоном са којим има сина Оливера и ћерку Кејт.

Курт се женио само једном, са Сисон Хабли са којом има сина Оливера, а у вези с Голди добио је сина Вајата.

Пар се први пут срео на снимању 1967. и глумица је касније признала да је већ тада осјетила хемију између ње и Курта, али сметала јој је разлика у годинама. Ипак, 15 година касније на снимању филма "Swing Shift" Курт и Голди више нису могли да одоле једно другом и тако је започела једна од најстраснијих љубавних прича Холивуда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана