Захија највише профитирала

Глас Српске
Захија највише профитирала

Најконтроверзнија мароканска тинејџерка Захија Дехар свјетској јавности постала је позната послије секс скандала са француским репрезентативцима Франком Риберијем и Каримом Бенземом.

Aли, изгледа да је бујна плавуша добро искористила ситуацију с обзиром на то да је њена каријера муњевитом брзином кренула узлазном путањом. Проституцијом се почела бавити 2008. са само 16 година, а Риберија и екипу упознала је годину касније. Када је афера избила на површину, само је Бајернов играч признао да је користио услуге атрактивне мароканске проститутке, али је додао да није знао да је малољетна. Остали су тврдили да је не познају. Послије много буке сви су се протагонисти овог скандала релативно глатко извукли, али највише је, чини се, профитирала Захија која је чак закорачила у манекенске воде. Мароканка је постала својеврсна умјетничка муза. Ове године појавила се на насловној страни америчког часописа "American V", да би потом фатална плавуша постала звијезда "Јутјуба" у реклами за доњи веш.

Њено најновије дјело је улога у кратком филму Грега Вилијамса, фотографа и режисера који је познат по томе што је радио с великим холивудским звијездама попут Меган Фокс, Рејчел Вајс и Рози Хантингтон Витли, као и за свјетски познате брендове "Agent Provocaeur", "Esquire" и "Vanity Fair".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана