Заблистала и у осмој деценији

Агенције
Заблистала и у осмој деценији

Глумица Ракел Велч некадашњи најпознатији амерички секс симбол и у осмој деценији плени љепотом и сексепилом.

Звијезде америчке телевизије међу којима и холивудска легенда Ракел Велч су се синоћ у Лос Анђелесу прошетале црвеним тепихом поводом 65. додјеле Еми награда.

Ова прелијепа глумица иако у зрелим годинама успјела је да привуче пажњу на себе појавивши се у припијеној хаљини леопард принта у којој је до изражаја дошла њена завида фигура, на којој јој и доста млађе колегинице могу позавидјети.

Ракел Велч (73) своју успјешну каријеру дугује чињеници да је дуго времена била једна од најсекси женских особа на свијету, али и чињеници да је и даље активна на пословном плану. Наиме, њен најновији филм “House of Versace ” ће се појавити почетком октобра у биоскопима, а Ракел ће глумити Луциу, тетку познате модне креаторке Донателе Версаће.

Велчова је статус секс симбола зарадила појављивањем у филму “One Million Years BC ” из 1966. током којег је носила само оскудан бикини.

За свој још увијек заносан изглед тврди да је заслужна исправна исхрана, јога, али и чињеница да се прије сваког изласка из куће спрема и до по три сата. Глумица иза себе има четири пропала брака. С првим супругом агентом Џејмсом Велчом има двоје дјеце, сина Дејмона (53) и ћерку Тане (51).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана