Заблистајте на плажи као Кејт Аптон ФОТО/VIDEO

РТС
Заблистајте на плажи као Кејт Аптон ФОТО/VIDEO

Овог љета купаћи костими могу бити скромнији или смелији, по кроју и украсима, али бојом морате доминирати на плажи! Ако нисте сигурне шта то тачно значи, Кејт Аптон и неколико предлога у којима је у магазину "Sports Illustrated" стижу у помоћ.

Уколико размишљате који модел купаћег костима да понесете на одмор, довољно је да само погледате предијлоге магазина Sports Illustrated.

Кејт Аптон и "Sports Illustrated" предлажу:

Актуелне моделе спремно је понијела плејада љепотица у којој је, по обичају, и манекенка Кејт Аптон, позната по својој заносној фигури и страсти према купаћим костимима свих кројева.

Дилему како да заблистате на плажи нећете имати послије проучавања едиторијала сниманог у сунчаној Аустралији. Може се рећи да је императив ове сезоне удобност и слобода покрета, судећи по минимализму у кроју и величини.

Када је о бојама ријеч, ситуација је обрнута. Преовладава богат колорит, женствене нијансе од нежнорозе до загаситољубичасте, у свим међутоновима.

И ове године, за оне најхрабрије, присутна је јаркоцрвена боја, као и модели окићени разнобојним шљокицама који ће власници купаћег костима осигурати обожаваоце на плажи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана