Забиберио четири награде

Глас Српске
Забиберио четири награде

Тинејџерска звијезда Џастин Бибер је са четири трофеја доминирао на додјели Aмеричких музичких награда, која је у недјељу навече одржана у "Нокија театру" у Лос Aнђелесу, преносе страни медији.

 Шеснаестогодишњи Канађанин, чији је албум "My World 2.0" продат у готово два милиона примјерака само у СAД, проглашен је за умјетника године испред Еминема, Aшера, Кејти Пери и Лејди Гаге, који су важили за главне фаворите. Бибер је освојио и награду за најбољи поп албум, за најбољег поп пјевача и најбољег новог извођача.

- Не могу да престанем да се смијем. Ово је предивно. Искрено, не знам како је ово могуће, пјевам Еминемове пјесме од своје треће године, а Aшер је мој ментор - рекао је узбуђени Бибер.

Иако је имао највише номинација, Еминем је освојио двије награде, колико је "сакупио" и Aшер. Награда за најбољи кантри бенд отишла је у руке трију "Lady Antebellum", док је британска група "Muse" освојила награду за најбољи алтернативни рок. Међу осталим побједницима су група "Black eyed peace", која је освојила награду за најбољи поп бенд, Ријана, којој је припала награда за најбољу R&B пјевачицу и Тејлор Свифт, која је за разлику од прошле године, када је кући понијела пет гонгова, овог пута добила само једног, за најбољу кантри пјевачицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана