За Рајана то је био само секс

Глас Српске
За Рајана то је био само секс

Наташа Гигс коначно је проговорила о скандалу који је изазвала афером са својим дјевером Рајаном.

Она је изјавила да је била сломљена када је схватила да је скандал дошао у медије и да је њен савршени живот доведен у питање. Интервју је дала магазину "Closer", а направила је то послије повратка из Мајорке, гдје се одмарала са своја два сина.

- Не могу да спавам откако сам се вратила и схватила да је моја породица прогоњена. Паничим због својих најближих. Брак ми је готов, моја дјеца више немају оца стално поред себе и то је за њих веома тешко. Осјећам се кривом јер су моји поступци уништили моју породицу. Нема изговора, оно што сам направила није у реду, нисам ја жртва у овом свему - изјавила је Наташа.

Иначе, са Рајаном је била у љубавној вези осам година, а чак је и абортирала његово дијете двије седмице прије свадбе са Родријем Гигсом, Рајановим братом. Наводно, Родри је Наташи упутио папире за развод. Наташа и Рајан упознали су се у једном клубу у Манчестеру, а исте вечери спавали су заједно. У то вријеме, Рајанова супруга Стејси била је код куће, трудна. Послије два мјесеца Наташа је почела да се забавља са Родријем, али је наставила да се виђа и са Рајаном, а он је исто тако наставио нормално да живи у браку. Наташа је објаснила да је била потпуно очарана Рајаном, а везу с њим је наставила да би избјегла све замке досадне свакодневице.

- Aфера се наставила јер је све било узбудљиво, а остатак свега ми је био јако досадан. Имала сам обичан живот код куће, кувала сам, прала и пеглала, али знала сам да имам ту посебну везу. Многи желе бити као он, и чињеница да га имам за себе је мене одушевљавала. Била сам спремна да све напустим због њега јер сам се емотивно везала, а за њега је све био само секс. Понекад бих се свађала са Родријем и онда мислила да ништа није битно јер се касније идем срести са Рајаном. Кроз све те године научила сам да живим са осјећајем кривице и постала сам јако добра у лагању. Водила сам двоструки живот. Мислим да је могуће вољети двије особе у исто вријеме. Када сам виђала Рајана са породицом, било је то као да виђам неког другог. Никад нисмо причали о својим породицама док смо били заједно. Никад нисам од њега очекивала да напусти Стејси због мене. Да смо имали нормалну везу, тешко би потрајала, ово је била само фантазија - изјавила је Наташа.

Она је признала да је одлучила да све разоткрије када је схватила да је Гигс одржавао односе и са Имоџен Томас.

- Вјеровала сам у његове лажи када је рекао да је све са Имоџен само гласина. Осјећала сам се грозно кад сам схватила да нисам једина са којом вара. Знала сам и да никад неће завршити наша веза уколико не откријем све својој породици. Требало ми је нешто да ме макне од њега - признала је Наташа која се не осјећа кривом за штету коју је нанијела Рајановој породици и супрузи јер сматра да је то његова одговорност, а по њеном мишљењу, Стејси би требало у сваком случају да остави фудбалера.

- Стејси га очигледно обожава и не може да прихвати истину. Рајан воли сигурност, то што има своју супругу и дјецу, али мислим да највише од свега воли сам себе - закључила је Наташа.

Такође са Родријем је имала доста бурну везу, са пуно успона и падова, а Рајан је стално био негдје у позадини.

- Остајали смо заједно због дјеце, а обострано смо се варали. Пуно времена смо протраћили на несрећу. Родри ми је послао поруку у којој говори да ме још воли, али и да је свјестан да није могуће да наша веза функционише. Било би то непоштено за обоје. Чињеница да ми слиједи развод ме убија. Требам мало времена за себе. Сада ми није јасно шта сам уопште видјела у Рајану. Желим да доведем свој живот у нормалу и почнем испочетка - закључила је послије  свега Наташа Гигс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана