За пљачку старлете крив њен возач

Агенције
За пљачку старлете крив њен возач

Након што је Ким Кардашијан почетком октобра опљачкана у Паризу, када јој је украден накит у вриједности од 11 милиона долара, за починиоцима се интензивно трагало, а послије вијести да је ухапшено 17 осумњичених, полиција је дошла до нових сазнања у вези са овим случајем.

Према најновијим информацијама, највјероватније је ријеч о "послу изнутра", јер како преноси француски лист "Монд", један од ухапшених је возач лимузине, који је радио у компанији коју је ангажовала породица Кардашијан за превоз приликом њихове посјете Паризу. Полиција је потврдила ове наводе и додала да је 27-годишњи возач посљедњи возио Ким прије пљачке и знао је сваки њен покрет.

Међу 17 ухапшених, 14 је мушкараца и три жене, а најстарији осумњичени има 72 године и идентификован је као "Пјер Б." Наводи још и да је Пјер ухапшен након што је полиција провалила у његову вилу на југу Француске. Недуго након пљачке, извор близак породици је навео да је Ким  боље али да је потребно још много времена да се опорави. Према његовим ријечима, пружена јој је и професионална помоћ, а породица је све вријеме уз њу. Старлета је и уплашена и још веома параноична када остане сама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана