За Мелином Џиновић полудjела уредница бразилског Вога

Агенције
За Мелином Џиновић полудjела уредница бразилског Вога

Српска модна дизајнерка одушевила Бразилце, али и нас!

Након великог успјеха на америчком тржишту, гдје су њене моделе понеле Шерон Стоун, Џенифер Лопез, Софија Вергара и друге славне личности, српска модна дизајнерка Мелина Џиновић кренула је да осваја бразилско тло.


У томе су јој помогли значајни контакти са челницима моде из Јужне Америке, на основу којих је добила прилику да са својим брендом "Хамел" посјети Сао Паоло, а потом и Бело Хоризонте, бразилске градове у којима је одржала своје ревије.

Према првим информацијама, дизајнерка је успјела да направи прави спектакл који су осим одличних одјевних комада, употпунили и познати модели попут Ренате Куертен и Фабиане Семпребо.

Најзначајнију похвалу Мелина је добила ни мање ни више од уреднице бразилског Вог магазине, која је српску креаторку описала као веома талентовану.

"Нисам очекивала пријем какав сам доживела и то ме бескрајно радује, али мени као дизајнеру највише је ласкало појављивање модне уреднице "Вогуе" Донате Миралес, која је на ревију дошла у мојој хаљини", узбуђено је рекла Мелина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана