Вукашин Брајић: Надам се успјеху у Ослу

Aлександра Рајковић
Вукашин Брајић: Надам се успјеху у Ослу

Одлазак на "Евросонг" схватам јако озбиљно. Надам се да ћу остварити добар резултат. Новинари су пре мене сазнали да ћу представљати БиХ у Ослу. Када су ме позвали, рекао сам: "Добро, али не знам да ли је информација тачна, па не могу баш ни да се радујем", рекао је за "Глас Српске" млади пјевач Вукашин Брајић, који ће представљати БиХ на "Евросонгу" у Ослу.

Вукашин је финалиста "Операције тријумф" и један од најуспјешнијих студената овог пројекта. Стручна комисија је међу 90 аутора изабрала Вукашина Брајића да представља БиХ у Ослу на "Евросонгу" 2010, а музику и текст за његову пјесму "Муња и гром" написао је Дино Шаран.

- После првих позива новинара, са великим нестрпљењем сам чекао да ми неко званично јави да идем у Осло. Тек када ми је потврђена вест коначно сам се смирио. Провео сам сат времена у магновењу - каже Вукашин.

Млади музичар рођен је 1984. године у Санском Мосту. За вријеме трајања "Операције тријумф" освојио је симпатије публике и дошао до самог финала. Као члан "ОТ бенда" прошле године се борио за мјесто представника Србије на "Евросонгу" са пјесмом "Благослов за крај". Та композиција је на "Беовизији" заузела друго мјесто, иза Марка Кона и пјесме "Ципела".

О даљим припремама за наступ у Ослу Вукашин још нема прецизне податке.

- Следеће седмице треба да идем у Сарајево, па ћемо видети шта и како даље - рекао је Вукашин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана