Вруће дјевојачковече на Малдивима

Агенције
Вруће дјевојачковече на Малдивима

Позната манекенка Бар Рафаели одлично се проводи током посљедњих дана слободе прије брака, а одлучила је да дјевојачко вече проведе у стилу праве секси диве - на плажи са још сексепилнијим другарицама.

Тридесетогодишња израелска љепотица закупила је вилу на Малдивима како би са пријатељицама прославила дјевојачко вече.

Изгледа да је луд провод у питању, пошто се будућа млада одлучила да на познатом острву проведе неколико дана.

Дјевојке испијају шампањац и чини се да им ама баш ништа не недостаје, а како се проводе фанови могу погледати на "Инстаграм" профилу ове љепотице, која редовно ажурира фотографије са забава на плажи.

У опису фотографија стоји да се забављају као у рају, као и да им није потребно лијепо вријеме, сунце, предивне плаже и пиће да би се забавиле, али све то заједно, како каже Рафаели у коментару, "не може да штети".

Манекенка је вјерена за успјешног бизнисмена Адија Езру. Овај 40-годишњи бизнисмен, који је на челу чувених израелских ланаца исхране, коначно је укротио ову незаустављиву љепотицу, те је она одлучила да свије породично гнијездо у 29. години.

Једна од најуспјешнијих изреалских манекенки икада снимила је кампање за бројне свјетске брендове као што су "Garnier", "Escada", "Desigual", "Самсунг" и красила насловне стране магазина као што су "Elle", "Cosmopolitan", "GQ", "Maxim Glamour", "Grazia", "Harper's Bazaar" и многих други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана