Врхунска забава уз комедију и музику на ЛОЛиПОП-у

Глас Српске
Врхунска забава уз комедију и музику на ЛОЛиПОП-у

Први регионални фестивал стенд-ап комедије ЛОЛиПОП почео је у петак на платоу тврђаве Кастел у Бањалуци, гдје ће посјетиоци моћи два дана да уживају у богатом програму у оквиру којег ће се представити више од десет стенд-апера и седам бендова.

Овај фестивал организује "Харлекин" продукција Бањалука, а да би се посјетиоци забавили уз добру музику и много смијеха потребно је да набаве дводневну улазницу која кошта пет марака. То им омогућава да уживају 12 часова дневно и уз "нектар" пиво за марку прате наступе стенд-апера.

Првог дана фестивала одржане су креативне радионице о стенд-апу које је водила Маја Волк, док је ревијални стенд-ап програм почео у 18 часова.

Публику су забављали звијезде стенд-ап комедије Пеђа Бајовић, Домагој Пинтарић, Aлександар Перишић и други. Послије свечаног отварања био је предвиђен наступ бендова "Високи напон", "Дислокација" и "Aлександрија", а врхунац вечери је концерт легендарних рокера "Yu групе". Послије поноћи за DJ пултом планиран је наступ Микија Ристића.

Другог дана фестивала у суботу публику очекује дружење са Зораном Кесићем, док ће од 18 часова публика да се смије уз Николу Силића и "Групну терапију" Срђана Јовановића, те Перицу Јерковића и Тина Водопивеца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана