Врела тијела Холивуда одузимају дах

Агенције
Врела тијела Холивуда одузимају дах

Холивуд је, између осталог, познат и по окупљању најљепших дама свијета под својим кровом, те не чуди да кад год оне објаве фотографију свог тијела на друштвеним мрежама, мушкарци широм свијета остају без даха.

Неке од познатих дама које просто плијене својим изгледом немогуће је игнорисати јер својим сексепилом плијене пажњу сваког мушкарца.

Једна од њих је и Кетрин Хигл, која је славу у Холивуду стекла улогом у серији "Увод у анатомију". Након одласка из серије покушала је да одржи своју каријеру у животу појављујући се у многим романтичним комедијама, али јој то није пошло за руком. 

Она је ипак остала упамћена и као једна од најсексепилнијих докторки које су се појавиле у тој серији.

Иако важи за једну од најуспјешнијих поп пјевачица свих времена, Бијонсе свакако плијени и својим сексепилом сваки пут када изађе на сцену.

Њене вруће кореографије дефинитивно подижу температуру у сали на многим наступима, а на несрећу свих мушкараца свијета, она је удата за Џеј Зија.

Љепотици са Барбадоса Ријани није страно скретање пажње на себе, што доказује бројним фотографијама на "Инстаграму" на којима скоро увијек позира у провокативним издањима.

Самопрокламована "краљица Инстаграма" Ким Кардашијан редован је корисник свих друштвених мрежа на свијету које засипа својим бројним фотографијама, у којима предњаче оне које промовишу њено тијело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана