Возић на стадиону Сент Паулија

Глас Српске
Возић на стадиону Сент Паулија

Има ли ишта љепше од тога да ти воз прилази са омиљеном кобасицом? Као што видите, наши VIP гости неће уживати у шампањцу него у хот-договима, али ће услуга бити експресна. Возом који долази на први перон представио је Ингмар Бартелс новотарију на стадиону Сент Паулија за фудбалски мјесечник "Four Four Two". Контроверзни клуб са сјевера Њемачке имао је предсједника трансвестита, има изразито политички (лијево) оријентисане навијаче, а прије сваке утакмице свира AC/DC.

- И не само то. Наши навијачи више неће морати устајати по пиво. Бачва ће бити испод њих. Само извадиш цријево и нема проблема - објаснио је представник Ст. Паулија.

"Horwrts Express" из популарног "Харија Потера" добио је оштру конкуренцију. Бајковити воз креће се по маленим шинама, којима, након што се напуни кобасицама, одлази до VIP ложе, гдје дословно пролази испред срећника на трибинама.

- Идеју је развила локална дизајнерска агенција која је дугогодишњи пријатељ клуба. Након што су нам представили идеју, допустили смо им да направе воз и сви смо срећни због новотарије на нашем стадиону - изјавио је Ингмар Бартелс на представљању жељезнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана