Воштана фигура Аријане Гранде разљутила фанове VIDEO

Агенције
Воштана фигура Аријане Гранде разљутила фанове VIDEO

Прошле недјеље познати музеј воштаних фигура славних Мадам Тисо представио је у Лондону воштану верзију пјевачице.Прошле недјеље познати музеј воштаних фигура славних Мадам Тисо представио је у Лондону воштану верзију пјевачице.

 

 

 

Није прошло много времена од постављања фигуре, до момента кад су за ову вијест чули Аријанини обожаватељи који нису могли да повјерују да је то коначна верзија њихове омиљене пјевачице.

 

Наиме, музеј је неколико мјесеци раније спровео анкету питајући њене обожаватеље да ли желе да направе “класичну Аријану”, “откачену Аријану” или “Аријану принцезу”. Обожаватељи су се одлучили за класичну верзију која укључује њен заштитни знак - дугачак високи реп, предимензионирану мајицу и чизме изнад кољена, преноси index.hr.

“Одабрали сте класичну Ари! Сада кад смо тотално погодили њен стил, моћи ћете да видите Аријану Гранде у музеју Мадам Тисо у Лондону за пет недјеља”, написали су из музеја, и премијерном фотографијом фигуре пјевачице изазвали лавину коментара на Твитеру, јер су можда стил погодили, али лице нажалост не наликује на њено.

Низ одговора на њихову објаву се наставио, али се из музеја још нису огласили. Такође, пјевачица још није истакла своје мишљење о фигури.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана