Водитељка послије пет година открила због чега се повукла

GS
Foto: Printscreen

Водитељка Рада Раденовић вратила се на мале екране, а сада је открила због чега је била у медијској илегали протеклих година.

Наиме, Рада је сада послије дуже паузе у "Амиџи шоу" открила да се повукла са сцене како би се посветила другим стварима у животу.

Она се посветила пордици и радила као ПР, а сада је истакла да јој је приоритет био да сина изведе на прави пут.

- Изгледа да јесам, од 2001. године тачније, то је 23 пуне године и велико ми је задовољство што сам дио ове велике породице - рекла је Рада.

- Нестала сам на пет година, бавила сам се неким другим стварима, мало ПР-ом, мало мојом малом породицом, мојим сином, он је сада средња школа, а ја сам га у периоду моје паузе извела што безболније на прави пут - рекла је Рада.

Рада је нагласила да је породични живот био кључни разлог за њен привремени одлазак са телевизијске сцене. Као мајка, жељела је да обезбеди стабилно окружење и подршку свом сину током осjетљивог периода одрастања, преноси Блиц.

Повратак емисије "Сити" на мале екране, сада на Народној телевизији, означио је и повратак Раде Раденовић на сцену. Њен допринос телевизијској индустрији током протеклих 23 година обиљежио је многе генерације, а њен повратак је дочекан са одушевљењем међу вјерним фановима емисије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана