Водитељ Би-Би-Сија напала Кејт Мидлтон

Агенције
Водитељ Би-Би-Сија напала Кејт Мидлтон

Лондон - Водитељ Би-Би-Сијевог радија 4 Сенди Токсвиг каже да војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон нема мишљење ни о чему, преносе агенције.

54-годишња комичарка и водитељка емисије „The News Quiz” упоредила је Кејт са јунакињама Џејн Остин које у 19. вијеку нису смјеле јавно да исказују своје мишљење.

- Кејт ме није оборила с ногу. Некада смо се дивили женама које су стекле своје мјесто у животу удајом или рађањем дјеце али желим да мислим да смо као друштво напредовали. Не могу да се сјетим ниједног става војвоткиње или њеног мишљења о било чему – све ме то подсјећа на вријеме Џејн Остин - каже Токсвигова.

Коментари водитељке уследили су након недавних контроверзних изјава књижевнице Хилари Мантел која је назвала Кејт „лутком из излога” са „пластичним осмијехом” без имало карактера.

Мантелова је међутим, прошле недјеље рекла да су њене ријечи извучене из контекста и да нема „због чега да се извињава”.

- Моје ријечи су погрешно интерпретиране и од мене су направили најомраженију особу - казала је двострука добитница Букерове награде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана