Влаховић на представљању у Јувентусу запјевао хит с више од 244 милиона прегледа на YouTubeу VIDEO

Г.С.
Влаховић на представљању у Јувентусу запјевао хит с више од 244 милиона прегледа на YouTubeу VIDEO

Српски фудбалер Душан Влаховић свлачионици новог клуба Јувентуса представио се пјевањем једног од највећих италијанских хитова посљедњих година.

Како је то обичај у већини свјетских фудбалских екипа, новајлија у тиму се својим новим саиграчима представи пјевањем омиљене пјесме.

Влаховић је на вечери у Јувентусу запјевао италијански хит “Una volta ancora” којег изводе Фред де Палма и Ана Мена. Ријеч је о пјесми која на YоуТубе каналу има више од 244 милиона прегледа.

Иако није показао завидне пјевачке способности, Влаховић је успио произвести одличну атмосферу, а играчи Јувентуса подржали су свог новог нападача овацијама и аплаузима.

Подсјетимо, Влаховић је у Јувентус стигао за обештећење од 70 милиона евра, с тим да ће челници Старе даме платити још пет милиона евра кроз бонусе, а он ће на годишњем нивоу зарађивати седам милиона еура.

“Изузетно сам узбуђен. Дошао сам у славни клуб и спреман сам да пружим све од себе у циљу што бољих резултата. Хвала људима из Јувентуса што су тако напорно радили да би ме ангажовали. Лако ми је било да изаберем Јувентус. У ДНК овог клуба је урезана жеља за побједама, овдје никад нема предаје, увијек се боримо до краја, чак и кад патимо. То је и мој менталитет и зато је избор био природан”, рекао је српски нападач на представљању.

Уговор с италијанским великаном парафирао је до 2026. године, а носит ће број седам који је претходно припадао Кристијану Роналду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана