Владимир уцјењује Бојану због алиментације

Курир
Владимир уцјењује Бојану због алиментације

Београд - Владимир Стојковић жели да смањи алиментацију коју по закону треба да уплаћује сину Лаву, преноси “Курир”.

Он хоће да за сина даје само 1.000 евра мјесечно, иако су му примања четрдесет пута већа!

Како “Курир” сазнаје, голман је чак и пријетио Бојани, од које се разводи, да ће говорити лоше о њој у медијима и спајати је с разним мушкарцима уколико не потпише уговор о висини алиментације коју је он предложио.

- Бојана се одрекла алиментације за себе, на коју би имала право, али сматра да није у реду да Стојке за Лава даје само 1.000 евра, кад су му месечна примања око 40.000. Он јој упорно говори да ће јој давати више пара, али да то не мора да буде регулисано законом. Поред тога, кућа коју имају на Дедињу је била гаранција за њу и сина уколико једног дана дође до развода и купљена је на Бојанино име, а из ње је изашла с два кофера. Владимир ју је малтене избацио - каже наш извор близак Стојковићу и додаје:

- Пар има заједнички рачун у Шведској на коме је много новца којим би Бојана могла да располаже пре него што поделе имовину при разводу или да га чак блокира, али она не жели да се спушта тако ниско. Из истог разлога неће да прича за медије, иако би имала много тога да каже. Владимир јој је чак претио да ће се појавити у емисији „Ами Џи шоу” и испричати све најгоре о њој, али она се на то само насмејала.
Како “Курир” сазнаје, Бојана је и раније желљела да се разведе, али није било праве прилике за то.

Владимиру је прво умрла мајка, онда се тешко повриједио... Пријатељи су јој говорили да ће испасти некоректна уколико га остави у тренутку кад му је најтеже.

Пошто се голман сада „средио”, а ствари су дошле на своје, и развод је дошао као логичан сљед догађаја.

Са Бојаном имам договор

Позвали смо Владимира, али он каже да је већ рекао све што је имао:

- Не бих ништа коментарисао, све што сам имао рекао сам у интервјуу за “Курир”. С Бојаном имам договор и не знам ко шири те приче. Моји пријатељи сигурно не – рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана