Владимир Путин предводио бајкере

Глас Српске
Владимир Путин предводио бајкере

Ловио је тигрове, играо хокеј, јахао планинама го до паса, управљао војним авионом, а сада се поново придружио групи бајкера како би обиљежио сјећање на хероје из Другог свјетског рата. Док другим политичарима и турнеја аутом представља проблем, сви се питају да ли постоји нешто што 58-годишњи премијер Русије већ није урадио.

Политичари се обично у изборној кампањи мало прошетају међу народом, одрже који ватрени говор и искористе прилику да се сликају са бебом или кучетом.

Но, Путин то ради много професионалније и природније. Управо тако је изгледао руски премијер на челу колоне "опаких" мотоциклиста који су се упутили на бајкерско окупљање у Новоросијску, луку на Црном мору.

Руски премијер фотографисан је прије поласка током опуштеног разговора са Aлександром Залдостановим званим Хирург, вођом "Ноћних вукова" и Гораном Јовановићем Фонзом, нишким бајкером.

Међу бајкерима се осјећао као код куће, посебно што их сматра пријатељима и уживао је у фестивалу који је приређен као сјећање на ослобођење града током Другог свјетског рата.

На скупу се обратио присутнима називајући их браћом и сестрама.

- Желим да вам кажем, браћо и сестре, да је сјајно што не заборављате наше хероје. Ви сте заиста дивни. Не само што уживате док се возите, већ чините и патриотско дјело - рекао је Путин.

Не тако давно, педесетосмогодишњи премијер био је усликан како лови сибирског тигра и јаше го до паса.

Бивши КГБ агент такође је понио црни појас у џуду, а виђен је и како управља војним авионом.

Да нема краја његовој жељи за изазовима, Путин је показао и кроз врло вјешто управљање великим "харли-дејвидсон" трајком.

Не треба занемарити ни његов музички таленат, јер се Путин једном приликом латио микрофона и то прилично успјешно.

Послије свега, поставља се питање, да ли постоји нешто што овај Рус не може.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана