Влада Вуксановић о Наташи Беквалац: Увек ћу јој бити љубав и подршка!

Aгенције
Влада Вуксановић о Наташи Беквалац: Увек ћу јој бити љубав и подршка!

Београд - У првом интервјуу након раскида једноипогодишње романсе са поп пјевачицом Наташом Беквалац, манекен Владимир Вуксановић истиче да њих двоје и даље везују јаке емоције.

Након што је прије годину дана тријумфовао у ријалитију Сурвајвр, манекен Владимир Вуксановић непрестано је био у жижи јавности због романсе са поп звијездом Наташом Беквалац.

Њих двоје отпочели су везу крајем фебруара 2012. године, али мјесецима су то крили од јавности све док заједно нису отпутовали на Ибицу гдје је стасити манекен био главна звијезда Наташиног спота за пјесму "Позитивна".

Потом су престали да се крију и њихова веза мјесецима је пунила ступце свих магазина.

Нову годину дочекали су на пјевачицином наступу у Зајечару, након чега је почело да се спекулише како им је веза у кризи.

Медији су их мирили и растављали све док ове седмице Беквалчева није потврдила да је њиховој љубави дошао крај.

Међутим, њен доскорашњи дечко Владимир истиче да их и даље вежу најтананије емоције, али и да је раскид плод обостране одлуке.

- Тих годину и по дана, слободно могу да кажем, био је најсрећнији период за мене, испуњен љубављу и лепим тренуцима. Наташа је била прави избор, велики пријатељ и подршка. То је љубав која траје. Увек ћу јој бити љубав и подршка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана