Вјерила се са мужем љубавнице свог супруга

Глас Српске
Вјерила се са мужем љубавнице свог супруга

Након што је 2008. године сазнала да је тадашњи супруг вара са секретарицом, која је била и њена пријатељица, пјевачица Шанаја Твејн утјеху је пронашла са мужем споменуте љубавнице свога супруга.

Подсјетимо, Шанаја је 2008. године сазнала да је тадашњи супруг Роберт Мут Ланџ, са којим је била у браку 14 година, вара са Мери Ен, својом секретарицом и њеном једином пријатељицом у Швајцарској, гдје је тада живјела. То што је њихова прељуба изашла на видјело није спријечило Мери Ен и Роберта, иначе продуцента групе AC/DC, да се окрену заједничком животу, а повријеђена Шанаја раме за плакање пронашла је код Фредерика Тибауда, тадашњег супруга Мери Ен.
- Послије наших успона и падова окренули смо се једно другом за утјеху. Постали смо јачи и ближи те тако све пребродили - рекла је пјевачица још прошле године.

Сада је објавила вјеридбу и само шест мјесеци послије судског развода са невјерним супругом планира вјенчање са Фредериком. Фредерик је за просидбу познате канадске пјевачице дизајнирао и израдио дијамантски прстен вриједан 100.000 долара, а како не журе с вјенчањем, тачан датум церемоније још није познат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана