Вјерила се чувена Лејди Гага: Само он је могао да освоји њено срце, а ево чиме се бави

ГС
Вјерила се чувена Лејди Гага: Само он је могао да освоји њено срце, а ево чиме се бави

Планетарно популарна пјевачица Лејди Гага, верила се за свог дугогодишњег дечка, технолошког предузетника Мајкла Поланског.

На видео снимку на Тиктоку који је подијелио француски премијер Габријел Атал, чује се Леди Гага како говорио о свом "вјеренику".

Пар се тренутно налази у Паризу, гдје је пјевачица наступила на церемонији отварања Олимпијских игара.

Гага, право име Стефани Џерманота, била је обучена у бијелу бомберку са обележјем САД и црне наочаре за сунце када је упознала Атала са Поланским док су гледали пливачку трку.

Ко је Мајкл Полански?

Полански је технолошки предузетник, који је основао Паркер фондацију 2015. заједно са Шоном Паркером, суоснивачем великих технолошких фирми као што су Напстер и Фејсбук(сада Мета). Ова филантропска организација подржава изучавање природе, глобално јавно здравље, грађанске ангажмане и уметност. Он је такође у одбору Паркер института за имунотерапију рака са седиштем у Сан Франциску, који спонзорише истраживања о лечењу рака.

Дипломирао је на Харварду:

Полански је студирао примењену математику и рачунарство на Универзитету Харвард 2006.године.

Он и Лејди Гага први пут су довођени заједно у везу око Нове године 2020:

Полански и певачица су очигледно били заједно недељама пре него што су објавили вести, чак су виђени како се љубе на новогодишњој ноćи у Лас Вегасу.

Помпа око Гаге и Поланског ескалирала је након што су виђени како се љубе на балкону у Мајамију током викенда Супербоула у фебруару 2020. Поп звезда је наступила у граду у суботу пре утакмице, а Поланкси је виђен у ВИП делу током тв емисије са Гагином мајком, Синтијом Џерманотом.

Гага је потом потврдила везу објавом на Инстаграму: "Толико смо се забавили у Мајамију", написала је.

Његова бивша је написала чланак о његовој новој вези:

Неколико недеља након фудбалског првенства 2020., Линдзи Крауз, главни уредник "Њујорк тајмса", написала је чланак о сазнању да се њен дугогодишњи бивши дечко Полански забавља са суперзвездом која је освојила Греми.

Она и Полански су излазили "цео колеџ, а затим још неколико година". Краус је рекла да није пратила Поланског на друштвеним мрежама и да ју је блокирао на Фејсбуку након њиховог раскида. Ипак, није имала злу крв према Гаги.

"Лејди Гага је невјероватна", написала је.

"Поређење себе са њом је невјероватно мотивационо, и препоручујем вам да то покушате, без обзира на то како се односите према томе ко се са њом забавља."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана