Вјеридба Нолетов најтежи меч

Aгенције
Вјеридба Нолетов најтежи меч

Најбољи српски и други тенисер свијета Новак Ђоковић рекао је да му је најтежи тренутак у животу био када је требало да запроси вјереницу Јелену Ристић.

Ноле каже да се емоције које је осјетио послије Јелениног пристанка да се уда за њега не могу поредити ни са чим што је доживио током мечева. Ипак, није желио много да прича о самој церемонији просидбе.

- Упашћу у велике проблеме ако откријем све детаље у вези са веридбом, па ћу пробати да кажем само неке уопштене ствари - започео је, уз велики осмијех, Ђоковић причу о дугогодишњој љубави.

Новак је истакао да Јелену воли свим срцем, а да је сасвим природно да дугу везу крунишу вјеридбом, а онда и браком.

- Ми смо у вези осам година, а последњих пет живимо заједно у Монаку, путујемо заједно, прошли смо много успона и падова у нашем односу за то време. Она је, уз моју породицу, моја највећа подршка. Волим је свим срцем. Веридба је за нас била нешто природно, следећи корак у нашим животима - рекао је Ђоковић.

Он је признао да, иако има много искуства са стресним ситуацијама, дуго није могао замислити себе како изговара реченицу: Јелена, удај се за мене.

- Морао сам да сакупим сву могућу храброст коју сам имао и просто да то урадим. Пре тога сам питао људе који су већ прошли кроз веридбу какав је осећај, шта могу да очекујем, али су ми сви рекли да ћу тек када се то буде дешавало, док будем изговарао то питање, сазнати какав је тачно осећај - каже Ноле.

Додао је да је тренутак вјеридбе за њега представљао "невероватан осећај".

- Целог живота играм пред много људи, играо сам мечеве пред 20.000 гледалаца, борио се за многе гренд слем трофеје и то уз много узбуђења и висок адреналин, али када сам запросио Јелену... ништа слично нисам доживео у животу. Стварно смо благословени што смо верени и што ћемо се ускоро венчати - рекао је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана